Luxury · May 15, 2021

Rob Jetten Verkozen Tot Nieuwe Fractievoorzitter D66

Rob Jetten Verkozen Tot Nieuwe Fractievoorzitter D66

Rob Jetten Verkozen Tot Nieuwe Fractievoorzitter D66

Rob jetten, spoorwoordvoerder van d66, volgt alexander pechtold op als fractievoorzitter van zijn partij in de tweede kamer. jetten was voorheen werkzaam bij de afdeling infrabeheer van prorail. pechtold kondigde dit weekend zijn vertrek aan, nadat hij twaalf jaar lang politiek leider van d66 is geweest. jetten sprak zich een jaar terug tijdens een bijeenkomst […]. Rob jetten verkozen tot nieuwe fractievoorzitter d66 gepubliceerd op 09 10 2018 om 14:32 de woordvoerder spoor van d66, rob jetten, volgt alexander pechtold op als fractievoorzitter van d66 in de tweede kamer. Rob jetten (1987) is sinds maart 2017 lid van de tweede kamer voor d66. hij was van 2018 tot 2021 fractievoorzitter. op dit moment is hij vice fractievoorzitter. Rob jetten (31) is dinsdagochtend verkozen tot nieuwe fractievoorzitter van d66. jetten volgt daarmee alexander pechtold op die dit weekend, na 12,5 jaar het boegbeeld van de partij te zijn geweest, opstapte. jetten werd naar eigen zeggen ‘na een goed gesprek’ met de fractie unaniem verkozen tot nieuwe fractievoorzitter. Rob arnoldus adrianus jetten (veghel, 25 maart 1987) is een nederlands politicus namens d66.in 2017 werd hij verkozen tot lid van de tweede kamer.van 9 oktober 2018 tot 18 maart 2021 was hij fractievoorzitter.

Rob Jetten 31 Nieuwe Fractievoorzitter D66 Nrc

Rob Jetten 31 Nieuwe Fractievoorzitter D66 Nrc

Rob jetten (2017) de 31 jarige rob jetten is vanmorgen unaniem verkozen tot de nieuwe fractievoorzitter van d66 . jetten volgt hierin alexander pechtold op, die na 12 jaar fractievoorzitter te zijn geweest afgelopen zaterdag nog vrij onverwacht bekendmaakte per direct zijn partijleiderschap neer te leggen en uit de tweede kamer te stappen. Rob jetten begint zijn draai te vinden in de aanloop naar de provinciale statenverkiezingen. niet alleen klimaat is een speerpunt van de kersverse d66 fractievoorzitter, hij wil ook miljonairs. Fractievoorzitter rob jetten van d66. foto: anp robin utrecht in de afgelopen 24 uur is de kans dat rob jetten partijleider van d66 wordt, een stuk groter geworden.

Rob Jetten Verkozen Tot Nieuwe Fractievoorzitter D66 Bernie

Rob Jetten Verkozen Tot Nieuwe Fractievoorzitter D66 Bernie

Rob Jetten Nieuwe Fractievoorzitter D66 Nos

Rob Jetten Nieuwe Fractievoorzitter D66 Nos

Solar Magazine Klimaatman Rob Jetten Nieuwe

Solar Magazine Klimaatman Rob Jetten Nieuwe

Rob Jetten: Iconisch Campagnefilmpje Van Mierlo Inspireert Nieuwe Fractievoorzitter D66

in 1967 deed d66 voor het eerst mee met de tweede kamerverkiezingen. hans van mierlo, een van de oprichters van de partij een jaar eerder, maakte toen rob jetten (31) is unaniem verkozen tot fractievoorzitter van d66 in de tweede kamer. d66.nl sluitjeaanbijrob. rob jetten uit ubbergen bij nijmegen is de nieuwe fractievoorzitter van d66 in de tweede kamer. dat werd dinsdagochtend unaniem besloten in een ze zijn eruit: d66 maakt nieuwe fractieleider bekend. de laatste provinciale statenverkiezingen hebben laten zien hoe versplinterd het nederlandse politieke landschap is geworden. de gevestigde coalitiepartijen een jaar geleden nam rob jetten het stokje over van alexander pechtold als fractievoorzitter van d66. bij goedemorgen nederland op npo 1 blikte jetten bekijk de allereerste congrestoespraak van rob jetten als fractievoorzitter terug op ons 109de congres in zaandam. 100 dagen rob jetten! voor samenwerking. voor een sterk europa. voor een schoon klimaat. voor overal jezelf kunnen zijn. voor de toekomst. het ad blikte rob jetten over 1 jaar fractievoorzittersschap er waren memorabele momenten. het pensioenakkoord, het kinderpardon, het klimaatakkoord. ben jij geïnteresseerd in hoe het er op dit moment aan toe gaat in de tweede kamer? hoe politieke partijen met de crisis omgaan? na de succesvolle q&a's op

Related image with rob jetten verkozen tot nieuwe fractievoorzitter d66

Related image with rob jetten verkozen tot nieuwe fractievoorzitter d66